Hergroepeer al je leningen voor een lagere maandelijkse last. 
Makkelijker, duidelijker en voordeliger voor jou.

De belangrijkste voordelen van het samenvoegen van al je leningen en schulden

Heb je meerdere afbetalingen lopen? Zie je door het bos de bomen niet meer? Staat het water tot aan je lippen? Heb je het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen door teveel verschillende leningen of afbetalingen?

Een hergroepering of centralisatie van verschillende kredieten is één van onze specialisaties. Telkens met het doel de maandelijkse last te verminderen en om het overzicht te vereenvoudigen. Het resultaat is telkens een comfortabelere situatie voor jij als consument.

1

Lagere maandlast


Door alle kredieten samen te voegen verandert de looptijd van de leningen. Dit zorgt ervoor dat de maandelijkse last daalt.


2

Eén enkele lening


Zeg vaarwel tegen al die verschillende openstaande schulden en lopende kredieten. Geen overvolle brievenbus met alle facturen en afrekeningen. Vanaf nu heb je slechts 1 lening en dus 1 maandelijkse aflossing. 

3

Comfort 


Het doel van de centralisatie is steeds een comfortabele levenssituatie creëren. Financieel comfort, meer ademruimte, minder zorgen...meer geluk! 


4

Voor elke situatie een passende oplossing


Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen op maat. Elke situatie is uniek. Afhankelijk van jouw behoeften en verlangens weten wij steeds een ideaal voorstel te formuleren.

De rekeningen bleven zich maar opstapelen. Iedere dag aarzelend naar de brievenbus... nu niet meer. Alle leningen en schulden werden gegroepeerd. Er komt slechts 1 afrekening per maand. De maandlast is overzichtelijker en makkelijker af te lossen. De beste keuze ooit.

Els Lemmens

Groepering leningen

Doe nu vrijblijvend een aanvraag voor het samenvoegen van je leningen. 

  • Klik op de knop en vul het formulier in. 
  • Wij maken een  berekening op basis van jouw verwachtingen. 
  • Op basis daarvan ga je verder naar de meest geschikte lening voor jouw situatie.

Wat zijn de voorwaarden voor het groeperen van mijn leningen?

Meestal wordt makkelijk aan deze voorwaarde voldaan. 


Reden:

  • Iedere maand betaal je je hypotheek voor een deel af. Hierdoor daalt de schuld die je hebt voor je woning. 
  • Iedere renovatie, verbouwing, verbetering of opwaardering van je woning of tuin zorgt ervoor dat je eigendom in waarde stijgt. 
  • De huidige markt zorgt ook voor aanzienlijke prijsstijgingen. Zoals de grafiek hiernaast aantoont stijgen de prijzen van de woningen in Vlaanderen ieder jaar.

Voorwaarde 1:  De waarde van je woning

Wil je je hypotheek en je andere leningen samenvoegen? Dan speelt de waarde van je woning een belangrijke rol. De waarde van je woning moet namelijk hoger zijn dan het totaal van alle leningen samen. 

Met andere woorden: de som van alle schulden die je samenvoegt  mag niet meer zijn dan de prijs die je voor je woning zou krijgen in geval van verkoop. 

De waarde van je woning is niet alleen een voorwaarde om de leningen te kunnen samenvoegen. Het bepaalt daarnaast ook voor een groot deel de rentevoet die je zult kunnen bekomen voor de nieuwe samengevoegde lening.

Simpel uitgelegd. Een duur huis en een klein leenbedrag zullen een veel gunstiger rentevoet opleveren dan een woning waarvan de waarde niet veel hoger ligt dan het geleende bedrag.

Voorwaarde 2: Jouw inkomen

Het centraliseren van al je kredieten wordt gezien als het afsluiten van een nieuwe lening. Zoals bij alle leningen moet je hier dus ook beschikken over een voldoende hoog inkomen. 

De bank verkiest een vast inkomen en dus een contract van onbepaalde duur. Heb je een tijdelijk of interim contract dan zal de bank je een hogere rentevoet voorstellen. Ze zien een vast contract als minder risicovol, wat resulteert in een gunstigere rentevoet.

Hoe werkt het groeperen van mijn leningen?

Jouw situatie is bijzonder uniek. Jij hebt je eigen verhaal, totaal anders dan dat van bijvoorbeeld je buurman.

Het samenvoegen van jouw leningen zal dus ook een ander verhaal zijn dan dat van iemand anders. Je inkomen, de waarde van je woning, de verschillende leningen, … ieder detail wordt in rekening gebracht om te bekijken welke nieuwe lening jij kunt krijgen.

Doe je aanvraag

Doe een aanvraag via het aanvraagformulier. Vul de bedragen van je verschillende leningen in en verzend de aanvraag.

Binnen 24u

Jouw situatie wordt door ons geanalyseerd. We contacteren je binnen de 24u. Bevalt het voorstel je dan kunnen we je binnen de kortste tijd een nieuwe lening bezorgen.

Uitleg voorwaarden

We komen met plezier het voorstel bij jou thuis uitleggen. Indien je wenst in te gaan op het voorstel, dan regelen wij echt alles.

Wij regelen alles. Dat wil zeggen: 
Het opzeggen en overnemen van de huidige leningen. Het samenvoegen van de kredieten, het op de hoogte brengen van eventuele derden. Zelfs alles wat met de notaris te maken heeft wordt door ons geregeld en minuscuul opgevolgd.woning? Dan mag je alle inkomsten (maaltijdcheque, huur, kindergeld, tijdelijke inkomsten,...) meetellen bij het bepalen van je totale inkomen. 

Doe nu vrijblijvend een aanvraag voor het samenvoegen van je leningen. 

  • Klik op de knop en vul het formulier in. 
  • Wij maken een  berekening op basis van jouw verwachtingen. 
  • Op basis daarvan ga je verder naar de meest geschikte lening voor jouw situatie.

Voor elke situatie bestaat de juiste lening.
Wij geven advies op maat voor jouw persoonlijke situatie.

Let op, geld lenen kost ook geld.

​OVER

lenenvooriedereen.be werpt meer licht op alle aspecten van kredieten.

We helpen iedereen die zoekt naar een lening op zijn of haar maat. 


Innovatiecentrum Grote Beer

St.-Jorisstraat 96

8730 Beernem

FSMA: 105912A

Ondernemingsnummer: 0817.171.550


​DEEL MET VRIENDEN

>