​Een lening voor je droomwagen.
Snel, voor iedereen en voordelig.​

De belangrijkste voordelen van een autolening

Soms is de kostprijs van een wagen te duur. Dan is een autolening de oplossing om die droomwagen toch te kunnen kopen.

Lenen via ons geeft je net dat tikkeltje meer ruimte. 


Voor alle wagens kan geleend worden. Jij hoeft alleen nog je droomwagen te vinden.

1

Geen leeftijdsbeperking


Wij bieden een autolening aan voor iedereen. Of je nu 18 of 65 bent, of het nu gaat om een nieuwe of tweedehands wagen. Bij ons kan je terecht voor een voorstel op maat.


2

Snel


Bij ons is een autolening geregeld in enkele ogenblikken. Heb je jouw droomwagen gevonden? We kunnen je lening binnen 24u afronden. Hierdoor hoef je niet te wachten om eindelijk jouw wagen in te rijden.


3

​Lenen voor alle wagens en moto's


Of het nu gaat om een nieuwe wagen, een tweedehandswagen of een oldtimer. Bij ons kan je voor elke wagen een lening verkrijgen. Of wil je een motorfiets aankopen? Ook hiervoor hebben wij het gepaste aanbod.

4

Flexibel en maatwerk


De verschillende mogelijkheden, zoals de looptijd en de maandelijkse last worden samen met jou bekeken. Uiteraard gaan we uit van wat jij per maand wenst te betalen voor deze lening.

Ik ben een echte autofreak. Ik ben pas 22 geworden en mijn droomwagen is een BMW I8. Dit is een vrij dure wagen. Ik vond geen enkele traditionele bank die bereid was me hiervoor een lening te geven. Het is niet omdat ik jong ben, dat ik mijn droomwagen direct in de vernieling rijd!

Via lenenvooriederen.be kreeg ik toch een lening aan mooie voorwaarden.

Jurgen DeWael

Autolening

Doe nu vrijblijvend een aanvraag voor een autolening . 

  • Klik op de knop en vul het formulier in. 
  • Wij maken een  berekening op basis van jouw verwachtingen. 
  • Op basis daarvan ga je verder naar de meest geschikte autolening voor jouw situatie.

Lenen voor een nieuwe wagen

Omdat er veel concurrentie op de markt is, zijn de rentevoeten relatief voordelig als het gaat om een nieuwe wagen. Relatief, want er durven al eens verdoken kosten mee gemoeid gaan. Naast klassieke aanbieders van autoleningen (vb: banken), zijn er nu ook andere spelers op de markt. Denk maar aan de garagehouder... zij bieden soms leningen aan die heel voordelig lijken.

Ze maken het echter niet makkelijk om de verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Lees hier waar je zoals kunt op letten als je voordelige autolening van een alternatieve aanbieder overweegt. 

Wij doen de vergelijking graag in jouw plaats. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij onderhandelen met de maatschappijen en doen je een voorstel zonder verdoken kosten.

Lenen voor een tweedehands wagen

We krijgen vaak de vraag of je kunt lenen voor een tweedehandswagen. Dat is perfect mogelijk.

Voor je op zoek gaat naar een lening voor een tweedehandswagen is het goed even stil te staan bij volgend belangrijk aandachtspunt.

"Leen je voor een tweedehandswagen? Dan kan de intrestvoet 2 tot zelfs 3 keer hoger zijn dan een lening voor een nieuwe wagen."

Een lening voor een tweedehandswagen is doorsnee genomen een pak duurder dan een autolening voor een nieuwe auto. In veel gevallen is de interestvoet 2 tot zelfs 3 keer hoger dan die voor de financiering van een nieuwe wagen.

De kredietmaatschappijen geven een aantal redenen op voor het renteverschil:
- Er komt gewoon meer administratie bij kijken. Dit maakt de dossierkosten hoger.
- Cijfers geven aan dat het aantal probleem dossiers (lees: wanbetaling) hoger ligt bij tweedehandswagens dan bij nieuwe.

Bovenstaande redenen kunnen zeker bijdragen tot een hogere kostprijs voor de lening. We stellen echter vast dat er gewoon ook minder aanbieders zijn voor dit soort leningen. Dit wil zeggen minder concurrentie. De aanbieders van leningen voor nieuwe wagens moeten gewoon scherper zijn omdat er meer aanbieders zijn (vb: de garage waar je je nieuwe wagen koopt).

Ons team vergelijkt alle kredietaanbieders voor leningen in functie van tweedehandswagens. Doordat we al jarenlang onderhandelen met de maatschappijen kunnen we vaak speciale kortingen of lagere rentevoeten onderhandelen. 

Zo kan je de rentevoet voor een nieuwe wagen bekomen, ook al is de wagen reeds 3 jaar oud. Daarnaast hebben we dan weer speciale tarieven voor oldtimers en classic cars.

Doe een vrijblijvende aanvraag en bekijk welk voorstel we voor jouw situatie kunnen bekomen.

Doe nu vrijblijvend een aanvraag voor een autolening . 

  • Klik op de knop en vul het formulier in. 
  • Wij maken een  berekening op basis van jouw verwachtingen. 
  • Op basis daarvan ga je verder naar de meest geschikte autolening voor jouw situatie.

Wat is een hypotheek voor roerend materieel?

In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?" In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"

In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"

Op zoek naar de autolening die perfect bij jou past?

Haalbaar en betaalbaar.

Doe een aanvraag of bel ons op en wij doen je een een voorstel.

Voor elke situatie bestaat de juiste lening.
Wij geven advies op maat voor jouw persoonlijke situatie.

Let op, geld lenen kost ook geld.

​OVER

lenenvooriedereen.be werpt meer licht op alle aspecten van kredieten.

We helpen iedereen die zoekt naar een lening op zijn of haar maat. 


Innovatiecentrum Grote Beer

St.-Jorisstraat 96

8730 Beernem

FSMA: 105912A

Ondernemingsnummer: 0817.171.550


​DEEL MET VRIENDEN

>